In IRDI, de vertegenwoordiging zeker de markt geboren onthullen dat echt. kwaliteit. reactiviteit. concurrentievermogen.

Met knowhow erkend door zijn klanten, ondersteunt I.R.D.I, uw industriële partner, u in uw meest specifieke behoeften.

Onze troeven voor de metallurgie-industrie

I.R.D.I heeft een lange en erkende ervaring in complexe industriële projecten en het stilleggen van units. Dankzij een rigoureuze anticipatie op de werken en een perfect technisch meesterschap, garandeert I.R.D.I de kwaliteit van de werken en de herstart van de installaties zo snel mogelijk.

Het Bedrijf

Igor Repedi profiteerde van meer dan 20 jaar ervaring en richtte voor eigen rekening op en in 2010 creëerde hij zijn eigen bedrijf genaamd I.R.D.I. Het bedrijf stelt zijn ervaring, zijn knowhow en zijn verschillende productieprocessen ten dienste van een veeleisende en constant ontwikkelende klantenkring. I.R.D.I is een gemotiveerd familieverhaal dat u een hoog kwaliteitsniveau en een breed scala aan oplossingen biedt.

Gratis offerte

Onze activiteit

Het bedrijf I.R.D.I is gespecialiseerd op het gebied van industriële mechanica, metallurgie, lassen, reiniging en industrieel onderhoud. Wij bieden onze diensten aan voor het lassen van alle soorten metalen (titanium, roestvrij staal, aluminium, legering, enz.). Het bedrijf staat ook bekend om zijn specialisatie in het vinden van oplossingen voor de verschillende problemen die zich voordoen tijdens het onderhoud van industriële machines. We verzorgen ook de montage van uw industriële onderdelen en om uw kwaliteitsdoelstellingen te bereiken, stelt het bedrijf interne teams samen van doorgewinterde vakmensen die zich bezighouden met zorg voor uw bestellingen en om aan de behoeften van de industrie te voldoen, stelt IRDI u een nooddienst ter beschikking om aan al uw behoeften te voldoen. Onze teams zijn er om snel te reageren op elk type storing. Een van onze meest gewaardeerde kwaliteiten is inderdaad de reactiviteit in het licht van het onverwachte.

Waarden, sterke punten en doelstellingen

Onze waarden

Service, beschikbaarheid, technische vaardigheden, advies zijn enkele van de waarden die we voortdurend ontwikkelen om onze eenheden op het niveau van de uitstekende reputatie van de I.R.D.I.-groep te houden. Het bedrijf weerspiegelt de flexibiliteit van een familiebedrijf in combinatie met de dynamiek en competentie van een team van professionals.

Onze sterke punten

Flexibiliteit, snelheid, ervaring en knowhow zijn de kwaliteiten die we hebben om projecten goed te laten verlopen. Echte professionals, we bieden een service van hoge kwaliteit aangepast aan de behoeften van onze klanten.

Onze doelen

Ons doel is simpel: onze klanten zo goed mogelijk blijven tevredenstellen door de kwaliteit van het werk, het respecteren van deadlines en concurrerende prijzen te garanderen.

Bent u op zoek naar kwaliteitsservice en snelle service?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Naleving van veiligheidsmaatregelen op onze sites

Met het oog op de best mogelijke dienstverlening op het gebied van kwaliteit, traceerbaarheid en veiligheid, stelt I.R.D.I  heeft certificering
  VCA*.